Unikaten nakit iz epoksidne smole. Vsak drugačen, vsak edinstven.

O MENI

 

 

O MENI

Sem Maša, ukvarjam se z grafičnem oblikovanjem in poleg tega ustvarjam nakit iz epoksi smole.
Nakitnica je nastala spontano....iz želje po odkrivanju nečesa novega.

Jah, časi so taki, da se tudi jaz ne morem izogniti omenjanju zloglasne korone. Torej, iz teh kaotičnih časov sem poskusila potegniti nekaj dobrega. Ker smo veliko tičali doma, sem s odločila končno spoprijeti z epoksi smolo - ta želja se je v moji glavi kreirala že dolgo časa, pa nikoli ni bilo časa za realizacijo.

In tako se je začelo. Po neštetih polomijah mi je končno uspelo razumeti neskončne možnosti pri oblikovanju iz epoksi smole ter ukrotiti samosvojost tega materiala. Ja, še vedno delam napake, še vedno se učim, ampak z izdelki sem zelo zadovoljna in prepričana sem, da boste tudi vi. Vsak izdelek je drugačen in edinstven, mogoče bom še kdaj izdelala podobnega, noben pa ne bo enak drugemu.

Pot do te spletne trgovine je bila daljša, kot sem si mislila - eno je ustvarjanje, drugo pa tehnologija :). Brez pomoči mojih nadražjih mi verjetno še dolgo ne bi uspelo (hvala za fotke, Roman in hvala, Rea za tehnično pomoč!).

Če pa na spletni strani najdete kakšne napake in pomankljivosti, vedite da delam na tem, da jih bom odpravila. Vse ob svojem času :).

Pa hvala za podporo!

Maša